Szárnyra kél a DUCK YOU, az ország első kacsa-food truckja
Hétvégén, május 8-9-én Budapesten nyit ki először a DUCK YOU by Gléda, becenevén az Útszéli Kacsa. A professzionális kialakítású food truckban csak kacsából készülnek a Folyt.→
Hétvégén, május 8-9-én Budapesten nyit ki először a DUCK YOU by Gléda, becenevén az Útszéli Kacsa. A professzionális kialakítású food truckban csak kacsából készülnek a Folyt.→
Kampányt indított a Borbázis és az Ihatóbb Magyarországért a remény és a zöldveltelini népszerűsítésére, mi pedig boldogan csatlakozunk hozzájuk, hiszen mindkét célt maradéktalanul támogatni tudjuk. Folyt.→
A tegnapi nap után egyetlen értelmes hírt tudok csak közölni, ami tényleg megváltoztathatatlan: a hangyák savanyúak. Kicsit tovább tart őket kifacsarni, mint egy citromot, de Folyt.→
Az óbudai GLÉDA vendéglő tulajdonosai rengeteg sorstársukhoz hasonlóan bezárni kényszerültek az éttermüket és hónapok óta a túlélésért küzdenek. Régi barátjuk, az ANZIL Hungarian Restaurant &Deli-t Folyt.→
A Flavor egyik első posztja volt az almás. Úgy keletkezett, hogy elbattyogtam a kedvenc budai piacomra, ott vettem minden fajta almából párat, aztán hazajöttem és Folyt.→
A badacsonyi Borbély Tamás nyerte el a Magyar Bor Akadémia díját, amire nagyon rossz nyelvek szerint egészen addig jelölnek valakit, amíg meg nem kapja. Tamás Folyt.→
A dísz fogalma nálam sajnos egyenlő a csicsával. De én is öregszem. És véletlenek nincsenek. Azaz vannak, de olyan sokan egyszerre, hogy az már gyanús Folyt.→
Májusban fotóztam és akkor még nem sejtettem, hogy meg kéne jegyeznem, hogy hol: úgy voltam vele, hogy kell róla egy vicces kép, amit körbeküldök a Folyt.→
Gombázni az is szeret, aki soha nem enné meg: olyan könnyen elégíti ki a mélyben lakó vadászösztönt a tény, hogy nehéz megtalálni, de ha mégis, Folyt.→
Keveseknek sikerül olyan önazonos (és olyan gyönyörű) címkével előrukkolnia, mint a Folly Arborétumnak: ha nem is szó szerint, de fakéreg adja az új palackok küllemét. Folyt.→