Három napos bulival búcsúzik az ETAP

Bor
3 napos búcsúbulit tart az ETAP

Bezár az egyik legjobb budapesti borbár: az ETAP stábja hosszú pihenőre vonul – legalábbis a nyárra biztosan. A Király utcától pedig jó messze.

Az okokat egyelőre nem publikálták, de a búcsúbulit hirdető posztban új helyszínről suttognak, azaz aki odavolt a biztos kezű borválogatásukért, annak nem kell siratnia a kedvenc helyét. Régóta gondolkoztak már a váltáson, tehát a hír nem valamilyen hirtelen tragédiát takar és mint látszik, nem is végszó lesz a hétvége, csak egy etap az életükben.

Addig is három napon át folyik a bor ETAP-módra: a készleteket kényelmesebb felélni, mint raktározni, úgyhogy 20%-os kedvezménnyel kínálják a vörösborokat és fröccsnek való is akad még bőven. Az utolsó napokon nemcsak a vörösöket, hanem minden bort kedvezménnyel adnak, egyre nagyobbakkal – de ezekről csak a helyszínen lehet majd értesülni, szóval érdemes közel ülni a tűzhöz. (Titkos tippünk az Egytőről, a közösségi borbár-kékfrankos!) A buli pedig tényleg buli lesz: borászok helyett a Burai Jazz Duó és DJ segít abban, hogy ne sírva vigadjon a búcsúbulizók népe.

Fontos infó, hogy csütörtökön, pénteken és szombaton is csak este 20.00-kor nyit ki a borbár, asztalt foglalni pedig legalábbis ajánlott.
Aki pedig az ETAP további sorsára kíváncsi, az figyelje erősen a Wineflow-t, ott első kézből jönnek majd a hírek.