Dugiboros designertáska: bulikirálynő leszel vagy zugalkoholista?

Bor
Boros designer táska zugivóknak

Ez tényleg az, aminek látszik, pontosabban nem látszik: egy nagyméretű női táska, amiben külön rekesz van egy 3 literes bag-in-box-os zacskónak és trükkös tépőzáras leffentyű takarja a táska oldalából kilógó csapot. A reklám szerint innentől nincs lehetetlen: bárhová magaddal viheted a borodat, hogy zsebből szürcsölhesd a zacskóst, ahol csak eszedbe jut.

Van ennél kínosabb? 

Mi is tudjuk, hogy jön a fesztiválszezon és ezzel együtt találékonyabbnál találékonyabb módszerrel kell becsempészni a piát a drága szórakozóhelyekre és fesztiválokra, de ez szerintünk a legalja. Nem egy kreatív, szellemes buliarc leszel tőle, hanem szánalmas lúzer.

Magával a bag-in-box-szal semmi baj nincs: nagyobb kerti bulikon igenis megvan a létjogosultsága és lehet köztük tök jó ár-érték arányú, teljesen jó, de legalábbis elfogadható minőségű borokat találni. De könyörgünk: a zacsi maradjon a dobozban és ne kerüljön női retikülökbe, mert ennek láttán azonnal az elvonó telefonszáma után fogunk keresgélni.

A szerzőről


A kóstolás önismereti folyamat: nekem útközben derült ki, hogy igen költséges az ízlésem. Kényszeres vonzódást érzek az apró, fura dolgokhoz, a mezőgazdasági gépekhez (csak annyit mondok: terpesztraktor) és az erdőkhöz. A bor és a kaja szenvedély, a konyha kikapcsolódás. És MINDENBE teszek babérlevelet!