Ez lesz a kedvenc kisszériásunk a Borjour Besten!

Bor
a hajósi Sziegl Kékfrankos a Borjour Besten

A hajósi Sziegl Pincét azért nem ismeri a nagyközönség eléggé, mert mire eljutnának hozzá a boraik, addigra megissza őket a rajongó szakma. Éppen ezért vadászni kell rájuk a kóstolókon, hiszen nemcsak kicsik és jók, de nagyon kurrensek is!

A Borjour Bestre hozott kínálatukból a 2015-ös Diófás Kékfrankosra most a legbüszkébbek: nem véletlenül, hiszen egy nagyon jó ivású, gyümölcsös kékfrankosról van szó, amiben megvan a komolyság ahhoz, hogy igazán nagy vörösbornak érezzük és megvan a stílusérzék, hogy ne érezzük túl nagynak.
Az elkészítését tekintve jellegzetes Sziegl-bor:

Dűlőszelektált tétel, csak a legszebb fürtöket szedtük bele. Spontán erjedt, 14 hónapot volt fahordóban és derítetlenül, szűretlenül palackoztuk.

A borász szavait lefordítva ez azt jelenti, hogy telis-tele van ízzel!

A Borjour Best-re mindenből a legjobbat hozzuk el neked: borból, sörből, ételből, zenéből. Egy igazán különleges, csak erre az alkalomra megnyíló helyszínen, a Városligeti-tó partján, a Műjégpálya Csatoló Csarnokában és teraszain várunk a prémium-kiállítók kiemelkedő termékeivel, október 6-án és 7-én! Részletek a Borjour honlapján és a Borjour Best Facebook-eseményén.