Két új hellyel támad a DiVino!

Bor
DiVino nyílik Kecskeméten és Székesfehérváron

DiVino nyílik Kecskeméten és Székesfehérváron – gyakorlatilag a szüretre. A legnépszerűbb borbár-lánc a fiatal magyar borász generáció boraira alapozza a kínálatát: mondván: aki Juniboros, velünk van! A Junibor Egyesület tagjai 35 év (bár egyre emelkedik) alatti, általában második generációs magyar borászok, akik azzal tűnnek ki, hogy a szüleik által alapított pincét – sok-sok tanulás, külföldi gyakorlat és családon belül zajló elkeseredett viták után – a maguk útján viszik tovább.

Hogy erre, mármint az újhullámos magyar borokra – van-e kereslet, azt vígan megválaszolja a DiVino hálózat sikere.
Az első fecske a Szent István téri, Bazilikával szembeni DiVino volt – mára pedig találkozási pontja mindenkinek, aki magyar borral szeret szórakozni.
Erre rájátszva jött a DiVino Gozsdu: az “itassuk meg Tényleg Jó Magyar Borral a teljes budapesti éjszakát”-küldetést nekik sikerült beteljesíteni.

Most az első vidékiek, Győr és Debrecen után jönnek az újabb fecskék: szeptemberben Kecskeméten Frittmann Péter vezetésével, Székesfehérváron pedig Miklós Csabi és Suralik Attila kezei alatt nyílnak DiVinok.

A kecskeméti bár Facebook-oldala már él és folyik a személyzet toborzása, a fehérváriról még nincs nyilvános hír, csak annyi, hogy szüretre várják a nyitást.