Ma este megválasztjuk az ország legjobb fehér házasítását!

Bor
Flavor Nagy Fehér Cuvée Teszt borító

Nagy Fehér Cuvée Teszt a Flavoron! Eljött az ideje az első nagytesztünknek: vakteszten keressük az ország legszebb házasított fehérborát. A Nagy Fehér Cuvée Tesztre összeszedtük a szerintünk legnagyobb hírű, legszebb, legkomolyabb fehérborait, amelyek legalább két fajtából állnak.
A borsor közel 50 tételből áll és szerepel benne a Szilénusz, a Szárhegy, a Boldogságos, az Örökké, a Mária, a Riválisok, a Loliense, a Szil-völgy, a Nyulászó vagy a Ranolder, de olyan kis szériás kedvenceink is, mint a  Kaláka Tökösmálja és a Sziegl Pince Úridombja.

A zsűriben meggyőző nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakértők ülnek: Domián Emese AIWS, Doszpod László, Ember Sándor, Harmath Csaba és Nagy Sebestyén, de lesz egy külön asztal is, ahol a közönségdíjak dőlnek majd el. A borsor és a zsűrit alkotók általában igen karakteres véleménye miatt nagy csatákra számítunk!

A hivatalos és ünnepélyes eredményhirdetést szeptember 29-én tartjuk, a Borjour Csajok és Pasik – A nagy házasítás! című rendezvényen, ahol szintén a házasításoké lesz a főszerep – minden tekintetben. Itt már kevésbé lesz feszes hangulat, annál nagyobb az izgalom!