Nagyot gurít a Mad Scientist – emeletet foglalnak a Szimplában

Bor
Labor néven nyit sörbárt a Mad Scientist

Labor néven saját bárt nyit a Mad Scientist a Szimpla Kert első emeletén szeptember legvégén. Ez azért nagy hír, mert bár a sörfőzdének eddig is voltak itt-ott csapjai, ennyi Mad Scientist-sört egy helyen még nem lehetett kóstolni, ráadásul a stílusukat ismerve a hely is különleges lesz. Azt azért reméljük, hogy a grafika csak sugallat és nem szikével nyitják majd a söröket, de őket ismerve semmin nem fogunk csodálkozni.

Sokáig húzták a saját hely nyitását, de olyat akartak csinálni, amivel ők is elégedettek. Így álltak össze a Krak’n Town steampunk-söröző megálmodójával, amiről mindenki tudja, hogy először belépve percekig csak csodálkozni lehet.

A Labor nyitására időzítik a sörgeekeknek már belengetett Funk Soul Brother sörük igazi bemutatóját, úgyhogy komoly szakértelemmel felfegyverkezve érkezzetek! Ha nem, persze az sem baj, ha tök laikusként érkezel: itt aztán alaposan bevezetnek a fura, kis szériás, kísérletezős kraft sörökbe.

A nyitóbuli Facebook-eseményét ITT találod, alább pedig hallgasd meg, hogyan kóstoltuk a Tokyo Lemonade-et a mikrofon előtt, élőben!