Vasárnapig nem ülsz le: itt a hétvégi boros programajánló!

Bor
Hétvégi boros programajánló június 15-18

Úgy fest, eljött a kerti bulik időszaka vagy az óriásfesztiválokra pihen rá mindenki: a fővároson kívül alig van előre szervezett nagy buli. De azért persze akad. Budapesten viszont sűrűk lesznek a leghosszabb nappalok és éjszakák!

Borjour Vadászat
A legújabb dobásunkat arra építettük, hogy a lehető legszórakoztatóbb módon szerezd be a hétvégi bulikra valót. A Vadászaton egy belépő áráért 100 bor közül választhatsz ki egy kartont, úgy, hogy közben egy csomót meg is kóstolhatsz. A végén pedig hazasétálsz egy karton borral!
Mikor: június 15-16. 17.00-21.00
Hol: Otthonka, Szentkirályi utca 23
Részletek: a Borjour Vadászat Facebook-eventjén

ETAP búcsúbuli
Ha ledobtad otthon a karton borodat, irány a Király utca, ugyanis búcsúzóul három napos hejehuját tart az ETAP. Különleges, kis szériás tételek csúnyán leakciózva, házibuli-hangulat és jövőtervezgetés várható.
Mikor: június 15-18, 20.00-tól
Hol: ETAP borbár, Király utca
Részletek: a búcsúbulik Facebook-eventjén 

Borjour Borhajó 1. 
Még van pár hely a legnépszerűbb nyári kóstolósorozatunk nyitó darabjára, az első Borhajóra. A Zsófia hajón 8 borászat vár fejenként legalább 3 tétellel, a buli végén pedig egy palackot el is vihetsz magaddal. A kóstolgatás 17.30-tól indul, a hajó 20.00-kor: fél 10-ig úgyis Budapest legszebb panorámája fog elvarázsolni!
Mikor: június 17. 17.30-22.00
Hol: Zsófia Rendezvényhajó, Petőfi tér, 9-es kikötő
Részletek: a Borjour.hu-n és a Facebookon (az előzetes regisztráció kötelező!)

Belvárosi Sörfesztivál
200 féle sör, koncertek és food truckok a belváros közepén: olyan nincs, hogy ez nem esik útba. A sörkínálat a kisszériás kraft söröktől a nemzetközi vendégeken át a nagy hazai sörgyárak kínálatáig terjed, tehát ízlésben és árban is hatalmas lesz a választék. A belépés ingyenes.
Mikor: június 15-18.
Hol: Budapest, Szabadság tér
Részletek: a Belvárosi Sörfesztivál honlapján

Iván-völgyi Kadarka túra
A legnépszerűbb bakancsos túra Szekszárdon: az Iván-völgyi pincészetek kitárják a kapuikat, vendégül hívják a baráti, de nem Iván-völgyi borászokat és a legjobb éttermeket, kávézókat, majd végigsétáltatnak a kadarkákon és a sillereken. Csalni nem lehet: a pincészetek között csak gyalog szabad közlekedni. A rendezvényre limitált számú vendéget várnak, úgyhogy indulás előtt tájékozódj a szervezőknél!
Mikor: június 16-17.
Hol: Szekszárd, Iván-völgy
Részletek: a Kadarka túra honlapján 

Veszprémi Sörfesztivál
Ha unnád magad az Északi parton (muhaha) vagy nem találsz kedvedre való sört, akkor megéri elmenni Veszprémig. A Historia Kertben 10 kiállító hoz sört a kisüzemektől a Heinekenig, de lesz pálinka és a renitenseknek fröccs is. Péterfy Bori, Ocho Macho, Hollywoodoo, Bogi-koncert: a decens sörkóstolás után hajnalig táncolsz majd!
Mikor: június 15-18.
Hol: Veszprém, Historia Kert
Részletek: a Veszprémi Sörfesztivál honlapján