Prémiumfesztiváltól a tömegsörözésig tart a hétvégi programajánló!

Bor
programajánló 2017 október 6-8.

Borjour Best 
A Városligeti Műjégpálya Csatoló Csarnoka ugyan nem nevezhető titkos helynek, borozni viszont ritkán lehet benne. A Borjour hétvégi prémium-fesztiválján mindenből a legjobbat találod: kiváló borászatok, gourmet gasztronómiai kiállítók, divattervezők és népszerű előadások, Ivan & the Parazol  hétvégén a Borjour Besten!
Mikor: október 6-7.
Hol: Városligeti Műjégpálya, Csatoló Csarnok és teraszai, Olof Palme sétány 5.
Részletek: kiállítók és program a Borjour honlapján és a Best Facebook-eseményén

Oktoberfest 
Az ország legnagyobb gasztrofesztiváljaként hirdeti magát az idei Oktoberfest: tény, hogy a Kincsem Parkot megtöltik sörrel és programokkal. A volument érzékelteti, hogy 10.000 fesztiválkorsóval készülnek – ha bajor krumplisalátára, sramlira és mennyiségre vágysz, ott a helyed a fesztiválbuszon!
Mikor: október 5-8.
Hol: Budapest, Kincsem park, Albertirsai út 2-4.
Részletek: az Oktoberfest honlapján 

Móri Bornapok 
A legjobb hangulatú borvidéki fesztivál, ahol csordultig telik a főtér és a szökőkutakból is ezerjó folyik! Budapest Bár, Margaret Island, Népzenei és Néptánc Fesztivál, jókedv és jó bor. Idén kötelező a fesztiválpohár használata, szóval soha többé műanyagpoharas rajnai rizling!
Mikor: október 4-8.
Hol: Mór
Részletek: Móri Bornapok honlapján és Facebook-oldalán 

Villányi Vörösbor Fesztivál
Idén ünnepli a 30. születésnapját az ország legismertebb szüreti fesztiválja: ehhez méltó programmal készülnek a szervezők. 31 villányi pincészet vonul fel teljes díszben, hogy segítsen kiválasztani, mit iszol az idei télen!
Mikor: október 6-8.
Hol: Villány
Részletek: a Vörösbor Fesztivál honlapján és a Facebook-eseményein 

Borhíd fesztivál és Borünnep 
Háromnapos ingyenes fesztivál, nagyszínpados fellépők, 15 borrégió több, mint 150 bora, napi 4 koncert és még egy csomó kísérőprogram várja az Esztergomba látogatókat a hétvégén.
Mikor: október 6-8. 
Hol:
Esztergom, Kis-Duna-sétány, Kossuth híd és környéke
Részletek:
a fesztivál honlapján és a Facebook-oldalán 

Erdők Hete – gombatúra és a Börzsöny kincsei 
Ha szereted az erdőt, de féled a gombát, akkor megvan a vasárnapi programod: tematikus élménynapot, gombagyűjtő túrát, majd meghatározás-bemutatót tart a Diósjenői Erdei Szabadidőpark. Kézműves foglalkozások, fotókiállítás, minielőadások – a regisztráció kötelező!
Mikor: október 8.
Hol: Diósjenői Erdei Szabadidőpark
Részletek: a Facebook-eventen