Ma este pihenj és erősödj – holnaptól Tízezerjó a Clarkon!

Bor

Péntek délutántól a Tízezerjó projekttel újra bevesszük a Clark Ádám teret! A Borjour legnépszerűbb nyári programsorozatának nyitóján, amikor a Lánchíd tövében zajló kötetlen kóstolón élvezzük a nyárestét és a borokat, 10 móri borászat mutatja be a legjobb borait és persze mindenkinél ott lesz a zászlóshajó, az Ezerjó!

A standok péntek délután 5-kor nyitnak, tehát már munka után egyenesen odavihet a lábad, de szombaton szintén 17.00 és 22.00 között vár büszkén Best of Mór. A kiállítók között ott lesznek a borvidéki szupersztárok: miklóscsabi, Csetvei Kriszti, Kamocsay JR., és többen a ma még kevésbé ismert, de nagy jövő előtt álló feltörekvők: a BRIGÁD, a Friday Winery, a Paulus Molnár Borház vagy a Szabadkai Pincészet.
A kiállítók teljes listáját a Tízezerjó Facebook-eventjén találod. 

A rendezvényre a belépés ingyenes, csak annyit kérünk, hogy vedd meg a kóstoló hivatalos poharát, amibe a welcome drink után minden pultnál, személyesen a borászoktól vásárolhatod meg a borokat.
Aki még csak most ismerkedne az ezerjó-fajtával, annak kétféle bérletet is összeállítottunk, hogy ne vessz el rögtön az elején. Szóval pénteken koraeste a Tízezerjóval hivatalosan is megnyitjuk a budapesti nyarat!

 

A szerzőről


A kóstolás önismereti folyamat: nekem útközben derült ki, hogy igen költséges az ízlésem. Kényszeres vonzódást érzek az apró, fura dolgokhoz, a mezőgazdasági gépekhez (csak annyit mondok: terpesztraktor) és az erdőkhöz. A bor és a kaja szenvedély, a konyha kikapcsolódás. És MINDENBE teszek babérlevelet!