Mivel készülj a Borjour szülinapjára?

12 éves a Borjour

12 éves lett a Borjour: ezt természetesen alaposan megünnepeljük! Hogy mi mivel készülünk, azt már tudjuk: szombaton lesznek nagyon jó borok 2005-től 2016-ig, lesz torta, lesz nagy vigalom, amikor átnézzük és közzétesszük a kedvenc fotóinkat a kezdetektől mostanáig.
De mit lehet vinni egy szülinaposnak? A gyerekzsúrokon jól bevált varázsgyurmáért annyira nem vagyunk már oda, a felnőtt-bulikba szokásos bor pedig hát… inkább a tengerbe vizet-kategóriába esne. (Azért ha már kiválasztottad, minek örülnénk, otthon ne hagyd! 🙂

Sajnos híresen nagy lomtalanítók vagyunk és mindig ilyen alkalmakkor jövünk rá, hogy emlékeket gyűjteni ugyan a legjobb dolog, de a tárgyi emlékekben nagyon nem vagyunk jók. Egy darabig rakogatjuk őket, aztán kiszórjuk – a jeles alkalmakkor pedig fogjuk a fejünket miatta.

Szóval ha az elmúlt 12 évben voltál Borjour-rendezvényen és van bármi kézzel fogható, amit megőriztél, azt hozd magaddal szombat este a Mannába, hogy együtt érzékenyüljünk el tőle! Lehet akár egy szakadt karszalag, teleírt boros füzet valamelyik Magnumról vagy egy palack, amit tőlünk nyertél… logózott poharunk sosem volt, vagy legalábbis nem emlékszünk rá, szóval ha ilyet találsz, még nagyobb lesz az öröm!
Az ereklyéket természetesen szeretettel megtapogatjuk, fotózkodunk vele és visszaadjuk, hiszem, mint említettük, nálatok sokkal jobb helyük van!

A legnagyobb ajándék persze az lesz, ha eljössz és koccintasz velünk az elmúlt és a következő 12 éves pályafutásunkra a Manna étteremben!

Borjour 12. Születésnap
A sétáló kóstolón középen ezúttal nem borászatok lesznek – hanem évjáratok. Mindegyik évnek lesz egy standja, 2005-től 2016-ig, ahol megkóstolhatsz egy nagyszerű bort az adott évből, valamint megtalálod az év legkedvesebb borászati és borjouros emlékeit…
A Borjour 12. születésnapi rendezvényen választhatsz a 12 éves borbérlet és a 6 éves borbérletek közül. Előbbivel mind a 12 év borait végigkóstolhatod, utóbbival a páros vagy a páratlan évekét – választásod szerint. A 12-es bérlet ára 3500 Ft, a 6-osoké 2000 Ft.
A belépő 1500 Ft, mely tartalmaz egy ásványvizet, egy kávékupont, egy 1000 Ft értékű Taxify kártyát és egy szülinapi tortát.
A helyek limitáltak – az első 100 jelentkezőnek!
Regisztrálni az info@borjour.hu címen tudtok.
Mikor: november 11., szombat, 18:00-23:00
Hol: Manna étterem, Budapest, Palota út 17.
Részletek és a borsor: a szülinapi meghívóban!