Lokálpatrióta boros vagy? Öltözz XXII. kerületnek!

Bornegyed póló a BP Clothingtól

Menő ruhákat kapott a Bornegyed: a pénteken kezdődő Budafoki Bor- és Pezsgőfesztiválon debütál a BP Clothing új, BP X 22 KER nevű kollekciója, amit a XXII. kerületi önkormányzattal közösen terveztek. Na jó, ez így túlzás: a designba nem szólt bele tevékenyen a hivatal, de nagyon büszkék az új Budafok-pólókra – jogosan.

Bornegyed zokni a BP Clothingtól

Arról, hogy az Erzsébet téren egyenruhának számító BUDAFCKNPEST feliratú pólók és sapkák mennyire menők, azért erősen megoszlanak a vélemények, de a BP X 22 KER ruhák designja tényleg jó lett. Simán felvennénk a szőlőkacsos pólót, a szőlőleveles-szablyás kapucnis pulcsi is kötelező darab lesz egy belvárosi street workout-edzéshez, de a kerületi zokni azonnal kell.

A Bornegyed a XII. kerület új brand-je: feltett szándékuk, hogy  Budafok legyen a főváros Bornegyede. Így szeretnék megmutatni a városrész bortörténelmét,  az alatta húzódó elképesztő méretű pincerendszert és ma is működő pincékbe csábítani a belvárosi borturistákat. Ehhez májusban indították a Pincejáratot, ami a Blaha Lujza térről viszi egyenesen a pincékhez a kalandvágyó pestieket és természetesen a Bor- és Pezsgőfesztivál is ezzel a szlogennel fut idén.

Aki pedig menőzni akar, az már 22 KER-pólóban csapathatja a hétvégén pezsgőspohárral a kezében. Ha a budafoki Soós István Borászati Szakközépben lenne iskolaköpeny, tuti, hogy erre cseréltetnénk le.

A szerzőről


A kóstolás önismereti folyamat: nekem útközben derült ki, hogy igen költséges az ízlésem. Kényszeres vonzódást érzek az apró, fura dolgokhoz, a mezőgazdasági gépekhez (csak annyit mondok: terpesztraktor) és az erdőkhöz. A bor és a kaja szenvedély, a konyha kikapcsolódás. És MINDENBE teszek babérlevelet!