Papírunk is van róla, hogy a Magnum a legjobb!

Prestige Award-díjat kapott a Borjour Magnum a “legjobb borrendezvény” kategóriában, mi pedig természetesen kicsattanunk a büszkeségtől. (Ha a fenti menüsorból nem lenne egyértelmű, a Flavor szerkesztősége és szakmai stábja a Borjour alapítóiból áll, így jogos a dicsekvés.)

prestige1A Prestige Award-díjat hetedik éve kapja meg a (borkereskedőkből, szakértőkből és szakírókból álló)  szakmai zsűri döntése alapján a legnagyobb presztízsű pincészet. Idén először nemcsak a legjobb borászat, hanem borétterem, borhotel, bormarketing és borrendezvény kategóriában is kiosztották a díjat, így elmondhatjuk, hogy a szakma szerint egy ligában játszunk Szepsy Istvánnal, Lőrincz Györggyel, Takler Ferenccel, Jásdi Istvánnal, a Heimann Birtokkal, a Disznókő Pincészettel, a St. Andrea Wine&Gourmet Bárral, a Bock Hotel Ermitage-zsal és a BalatonBorral.

Mi a Magnum?

A Borjour az ország legnagyobb beltéri borkóstolója, egyben a Borjour legnagyobb rendezvénye, amit 7 éve indítottunk útjára. Mára a legismertebb nagykóstoló, ami rengeteg kispincének nyújt bemutatkozási lehetőséget, a nagyok pedig évjárat-bemutatónak is használják, hiszen az első borok nagyjából akkorra, tehát február közepére készülnek el a pincékben. (Nem, nem a novemberre időzített újborokról beszélünk, hanem a valódi 2016-osokról!)

A 2017-es Magnumot újra a régi helyszínen, a Millenáris B csarnokában tartjuk, 200 remek kiállítóval, alsó hangon 600 borral, Valentin-szalonnal az első 1800 szerencsésnek, aki jegyhez jut. A jegyek már kaphatók ITT 2017 most már hivatalosan is legjobb boros rendezvényére!