Összetört szívvel is gyere el a Borjour Bestre!

Pszichorendelés előadások a Borjour Besten

A Pszichorendelés egy elképesztően népszerű előadássorozatokat tartó és impozáns Facebook-rajongótáborral rendelkező fiatal duó, Böhönyey Márta és Tóth Melinda projektje. Nemrég a #MIRA Így váltsd meg a világod c. könyvük írása miatt alkotói szabadságra vonultak, most pedig a Borjour Besten térnek vissza!

Az előadáson kiderül:
-Meddig tarts ki a párod mellett, különösen, ha úgy érzed, hogy csak egy kicsi hiányzik, hogy jó legyen!
-Hogyan szakíts, hogyan fogadd, hogy vége?
-Mikor és hogyan kezdd újra?

A Pszichorendelés előadások története:

„Miért is kéne utálni a hétfőt? Csak rajtad múlik, hogy a kedvenc napoddá változtatod-e!”– Pattant ki a Pszichorendelés szakembereinek fejéből a #HurráHétfő előadássorozat alapgondolata, melynek létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a 2015 márciusi indulás óta egyre többen látogatnak el a páros hétfői rendezvényeire.
A budapesti előadások sikerén felbuzdulva 2016-ban országos turnéra is indultak.

Borjour Best-re mindenből a legjobbat hozzuk el neked: borból, sörből, ételből, zenéből. Egy igazán különleges, csak erre az alkalomra megnyíló helyszínen, a Városligeti-tó partján, a Műjégpálya Csatoló Csarnokában és teraszain várunk a prémium-kiállítók kiemelkedő termékeivel, október 6-án és 7-én! Részletek a Borjour honlapján és a Borjour Best Facebook-eseményén.

A #MIRA Így váltsd meg a világod c. könyvük a pénteken 18.30-kor kezdődő előadás után megvásárolható.