Perverz zseni volt, aki ezt kitalálta

A Slime Baff nyálat varázsol egy kád vízből. Forrás: Pixabay, GiselaFotografie

A Slime Baff zseniális szóróajándék minden gyerekzsúrra és infantilizmusra hajlamos felnőttnek. A nagy találmányt rejtő kis zacskó fürdőzselét rejt, ami pont az, aminek hangzik: egy maréknyi por, ami egy kisebb kádnyi fürdővízből pár perc alatt egy kisebb kádnyi nyálat varázsol. Kicsit gusztustalannak tűnhet, de sokkal inkább vicces, méghozzá ellenállhatatlanul: nincs ember, aki megállná röhögés nélkül a fura érzést és a látványt.

A cucc piros, kék és zöld színben kapható és egyszerűen a megfelelő mennyiségű meleg vízbe kell szórni: 5-10 perc alatt a kb. 30 liter vizet elzselésíti és kezdődhet a sikongatós csúszkálás addig, amíg ki nem hűl a trutyi és kék nem lesz a kölkök szája. Kihalászni még ekkor sem egyszerű őket, mivel a kelleténél sokkal sikamlósabbak, de nem megoldhatatlan: zuhannyal le kell mosni róluk a nyálkát, a kád tartalmát tovább higítani és simán kihúzni a dugót: az ígéretek és a személyes tapasztalat szerint sem dugítja el a lefolyót.

Slime Baff működés közben

Slime Baff működés közben

A fürdőzselében az a legjobb, hogy teljesen új érzést próbálhatsz ki vele – legalábbis nekünk nincs más ötletünk arra, hogy hogyan tapasztalhatnád meg, milyen egy kádnyi selymesen sikamlós, sűrű nyálban úszkálni. Illetve van, de az ennél sokkal drágább és erősen +18-as. Márpedig a gyerekeknek kifejezetten jót tesz, ha minél többféle állagú dologgal kerülnek testkontaktusba, legyen az bármilyen gusztustalan is: az érzékszervek, így a tapintás fejlesztésére is nagyon jó hatással van. Ezért imádnak például a kisbabák hosszú negyedórákon keresztül gyurmázni egy érett banánnal vagy mindenhová odakenni a szétcsócsált kiflivéget.
Az élmény pedig meglepően jó: a nyálas-csigás asszociációkon túljutva elképesztően simogató érzés, ráadásul tényleg nem tudod közben abbahagyni a röhögést.

Ok, de biztos, hogy mérgez. 

Természetesen nem, a színes nyál, pardon, fürdőzselé bababőr-barát. Ezt kipróbáltuk: háromból egy tesztalanyt sem vert ki a ragya tőle, és nyilván van, akinek sokkal érzékenyebb a bőre, a gyártók nem kockáztatnának meg ekkora bakit.
A Slime Baff-ot az Egyesült Királyságban gyártják, a feliratai szerint bőrbarát, nem tartalmaz mérgező anyagot és nem károsítja a környezetet, viszont nem ehető, ha szembe jut, azonnal ki kell mosni és nem tanácsos fűre önteni. Ez elég nyugtalanító ahhoz, hogy rákeressünk az összetevőire, aminél a fő anyag a Sodium Acrylamide Copolymer. Ezt ez rendkívül nagy hatásfokú vízmegkötő anyag, amit eldobható pelenkákban, egészségügyi betétekben, hajzselékben és síkosítókban használnak. Abba, hogy hogyan működik, kémikus segítsége nélkül nem bonyolódnánk bele, de itt például viszonylag közérthetően leírja egy cikk.

A lényeg: egyszer-kétszer biztos nem lesz tőle nagy bajod, viszont tényleg kár lenne kihagyni az élményt! És ha nincs ötleted, hogy mit vigyél egy gyerekzsúrra vagy egy ottalvós legénybúcsúba poén-ajándéknak, ez a trutyi tökéletes választás!

A szerzőről


A kóstolás önismereti folyamat: nekem útközben derült ki, hogy igen költséges az ízlésem. Kényszeres vonzódást érzek az apró, fura dolgokhoz, a mezőgazdasági gépekhez (csak annyit mondok: terpesztraktor) és az erdőkhöz. A bor és a kaja szenvedély, a konyha kikapcsolódás. És MINDENBE teszek babérlevelet!