A legviccesebb vega-cikizős videó a szezonra

JP Sears. Forrás: JP Sears Facebook

Nézz egy kis JP-t, hogy ne őrülj meg! Az adventi készülődéshez hozzá tartozik az ünnepi menüsor megtervezése is: igazán kajakattant családokban ilyenkor már legalább háromszor összeveszett mindenki mindenkivel, hogy ki mit készítsen és a hozzávalókat hol KELL beszerezni, hiszen nyilvánvalóan kigyullad a karácsonyfa és összeomlik a rendszer, ha a halétel nem szíki pontyból készül szentestére.

A feszültségoldásra egyetlen bevált módszer létezik : nevessetek ki valakit együtt!
Persze ezt nem gondoljuk komolyan, hiszen a csúfolódás igan ronda dolog, de tény, hogy néha nagyon jól esik, pláne, ha valaki igazán szellemesen csinálja. A hosszú vörös hajú humorista, JP Sears pedig nagymestere a cikizésnek: remek paródiavideókat készít mindenféle olyan étkezési és életvezetési témában, amik eleve népszerűek és arról ismertek, hogy nagyon könnyű őket túlzásba vinni.

Az örök kedvencünk a “Mi lenne, ha a húsevők úgy viselkednének, mint a vegánok?” című etűd, de órákat lehet elszúrni a Youtube-csatornáján, ha véletlenül továbbkattintasz a “Hogyan legyél gluténérzékeny” vagy a “Hogyan készíts jóga-fotókat az Instagramra?” című videókra. Az Awaken with JP-sorozat most éppen 250 videóból áll, úgyhogy ha rákapsz, kitart egészen 2018-ig!

A kép forrása: JP Sears Facebook