Az ujjazáskor ment el a kedvem az egésztől

Most jött szembe velünk Paul Bocuse Facebook-oldalán egy lenyűgöző videó arról, hogy mit csinálj, ha egy egész szárnyas kerül eléd és meg kell vele küzdeni. Mármint már halott és csupasz, de még minden benne van.

 

 

Az egész olyan, mint egy gyönyörűen fényképezett horrorfilm. Nagyon bele tudod magad élni és ahogy halad előre a sztori, úgy reméled egyre inkább, hogy veled ez soha nem fog megtörténni. A címben emlegetett rész még szinte az elején, 1:05 körül kezdődik: onnantól értettük meg úgy igazán, hogy miért volt a szocializmus egyik legnagyobb vívmánya a bontott csirke.

Viszont ha mégis a horrorban találnád magad és még bárd is van a kezed ügyében, ez alapján olyan tökéletes combfilét csinálsz majd, mint senki más!

A szerzőről


A kóstolás önismereti folyamat: nekem útközben derült ki, hogy igen költséges az ízlésem. Kényszeres vonzódást érzek az apró, fura dolgokhoz, a mezőgazdasági gépekhez (csak annyit mondok: terpesztraktor) és az erdőkhöz. A bor és a kaja szenvedély, a konyha kikapcsolódás. És MINDENBE teszek babérlevelet!