Mátrai csokit nassolunk a Besten: O’bermo bor-bon

O'bermo borbonbon a Borjour Best-en

Borbonbon egyenesen a Mátrából: kevés annál jobb játék létezik, minthogy összehasonlítsuk: illik-e egy csokoládé egy borhoz, pláne, ha a saját fajtájával kóstoljuk össze! Az édesszájú borkedvelők pontosan tudják, hogy nehéz megtalálni az igazi match-eket, de ha sikerül, attól nehezen szabadulunk egy darabig.

Az O’bermo kézműves bonbonokat Orbánné Bernáth Mónika készíti a saját családi szőlőterületeikről. A bonbonokhoz 67-80%-os kakaótartalmú csokoládét használ, a ganache-t, vagyis a tölteléket pedig saját maga álmodja meg. A bor- vagy szőlőzselével készített bonbonok egyszerre hatnak az összes érzékszervünkre – igen, még a fülünkre is! Hiszen a csokoládé roppanása ugyanúgy a minőséget jelzi és hozzátartozik az élményhez, mint az illatuk vagy az ízük.

A választék miatt a játék akár egész hétvégén kitarthat, a bor-bonok ugyanis nyolcféle (saját) szőlőből készülnek: Sauvignon Blanc, Irsai Olivér, Muscat Ottonel, Hárslevelű, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah és Tempranillo is szerepel a sorban, tehát lesz feladat bőven!

A Borjour Best-re mindenből a legjobbat hozzuk el neked: borból, sörből, ételből, zenéből. Egy igazán különleges, csak erre az alkalomra megnyíló helyszínen, a Városligeti-tó partján, a Műjégpálya Csatoló Csarnokában és teraszain várunk a prémium-kiállítók kiemelkedő termékeivel, október 6-án és 7-én! Részletek a Borjour honlapján és a Borjour Best Facebook-eseményén.