Nagydíjas szirup, amit kár lenne elszörpözni: idd koktélban!

Mester Kamra a Borjour Best-en

A Mester Kamra különleges ízléssel elkészített házi lekvárjaiért, chutney-jaiért, gyümölcssajtjaiért megéri Vácig menni – most viszont a Borjour Besten is megkóstolhatod őket! A környékbeli őstermelőktől beszerzett alapanyagokkal addig kísérleteznek, amíg az adott kence vagy szirup el nem nyeri a család és a baráti kör minden tagjának egydöntetű elismerését és csak utána kerül a Mester Kamra polcaira. A család és a baráti kör ízlése igencsak szigorú: a feketeribizli szirup például OMÉK Nagydíjas lett alig két héttel ezelőtt!

Mester Kamra feketeribizli szirup

Mester Kamra feketeribizli szirup

A feketeribizlit hidegen préselik, így rendkívül sűrű, a gyümölcs minden lényeges elemét és C-vitamin-tartalmát megőrző szirupot kapunk. A tömény, folyékony gyümölcs kiváló longdrink-alapanyag, de természetesen a mártásokat, húsokat és desszerteket is egészen más magasságokba emeli.

A Mester Kamra a feketeribizli szirup mellett a többi különlegességét, például a mentás ribizlilekvárt és a szarvasgombás szilvachutney-t is bemutatja most hétvégén a Városligetben!
Borjour Best-re mindenből a legjobbat hozzák el neked a szervezők: borból, sörből, ételből, zenéből. Egy igazán különleges, csak erre az alkalomra megnyíló helyszínen, a Városligeti-tó partján, a Műjégpálya Csatoló Csarnokában és teraszain várnak a prémium kiállítók kiemelkedő termékeikkel, október 6-án és 7-én! Részletek a Borjour honlapján és a Borjour Best Facebook-eseményén.