Sabar Olaszrizling 2015, Badacsony
Nagyobb fajta olaszrizling egész nyárra: még azt is elmeséljük, hogy miért hívják hegybornak. Így kóstoltuk élőben a Flavorben 2017.07.11-én, a Trend FM-en. Folyt.→
Nagyobb fajta olaszrizling egész nyárra: még azt is elmeséljük, hogy miért hívják hegybornak. Így kóstoltuk élőben a Flavorben 2017.07.11-én, a Trend FM-en. Folyt.→
Szép. És nagyon sokáig jó. Úgy viselkedik, mint egy minihordó. Az első magyar kisüzemi dobozos sörökről a Reketye Brewing társtulajdonosával, Reketye-Trifán Zoltánnal beszélgettünk a Flavorben, Folyt.→
Új, illetve nagyon régi mánia a sour ale-ek, magyarul savanyú sörök főzése. De mi a jó bennük? A Flavorben Reketye-Trifán Zoltánnal, a Reketye főzde társtuladonosával Folyt.→
Így kóstoltuk a Reketye Brewing savanyú sörét, a L.A.B.-ot élőben a stúdióban, Reketye-Trifán Zoltánnal. Flavor a Trend FM-en, 2017.07.04. Folyt.→
Vigyázat, csak haladóknak! A sör minőségét és jellegét alapvetően határozza meg, hogy milyen vizet használnak hozzá. De hogy hogyan, miért és mit lehet ezzel kezdeni, Folyt.→
Na jó, a vanília és a fahéj nem egy súlycsoport a gyémánttal, de megvannak a trükkök, amikre nem is gondolnál. Élelmiszeripari leleplezést rendeztünk a Flavorben Folyt.→
Az ország legmenőbb fűszerkereskedői a látszat szerint tesznek a szabályokra és átlátszó zacskóban árulják még a paprikát is. Ne higgy a nagymamádnak, itt a magyarázat: Folyt.→
Francba a táblázatokkal, mostantól csak dűlőszelektált kakukkfűvel akarok dolgozni! Hát, sajnos nem ilyen egyszerű: Tegzes Danival, a Fűszerész alapítójával beszélgettünk a Flavor-ben, a Trend FM-en. Folyt.→
A BBQ nem édes paradicsomszósz, hanem só, bors és a szíved. Így készül a BBQ-fűszerkeverék, ha jól csinálod! Flavor a Trend FM-en, Tegzes Danival, a Folyt.→
És nem tökmindegy, hogy levitézlett ruhaszárítón, traktortárcsán vagy szekrényben sütöd? Gyorstalpaló a hővezetésről a Flavor-ben: a szabadtéri hússütési technikák között Tegzes Danival, a Fűszerész alapítójával Folyt.→