FőoldalRádióÍgy tartsd a kolbászt, hogy ne legyen nyálkás! Így tartsd a kolbászt, hogy ne legyen nyálkás! Rádió 2017.01.26.Flavor.hu Ha a nájlonzacskóban rakod a hűtőbe, biztosan megiszamósodik. A tökéletes módszert Kerekes Sándor, az Őshonos Delikát tulaja és a Király100 Gastro Corner séfje osztotta meg a Trend FM-en, a Flavor adásában. (2017.01.17.) Megosztás:FacebookGoogleTumblr
Szárnyra kél a DUCK YOU, az ország első kacsa-food truckja Hétvégén, május 8-9-én Budapesten nyit ki először a DUCK YOU by Gléda, becenevén az Útszéli Folyt.→ 2021.05.05.Megyeri Sára
Újra főz a Gléda, de méghozzá hogyan! Az óbudai GLÉDA vendéglő tulajdonosai rengeteg sorstársukhoz hasonlóan bezárni kényszerültek az éttermüket és hónapok óta Folyt.→ 2021.02.19.Megyeri Sára
Ugyanaz, csak hamvasabban: Patrícius Katinka, 2016, Tokaj A kedvenc hegyaljai késői szüretünk új évjárata jelent meg a piacon – természetesen muszáj volt Folyt.→ 2017.12.19.Flavor.hu
Óda egy száraz szamorodnihoz A ritkán kóstolható szerencsi Chateau Cloche 2008-as száraz szamorodnija olyan hatással volt ránk, hogy nem Folyt.→ 2017.12.19.Flavor.hu