FőoldalRádióMennyire volt magyar a régi magyar konyha? Mennyire volt magyar a régi magyar konyha? Rádió 2017.04.11.Flavor.hu Mi az a “magyar” konyha? Honnan jönnek a legmagyarabb fogásaink? Saly Noémi gasztrotörténésszel, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum munkatárásával beszélgettünk a Flavor-ben, a Trend FM-en. (2017.04.11.) Megosztás:FacebookGoogleTumblr
Megszületett végre BUDA ÉTLAPJA! A Kés-Villa-Buda összefogás hiánypótló művet alkotott: visszatérő nagy baja mindenkinek, hogy hová vigye a külföldi Folyt.→ 2019.12.10.Flavor.hu
Ugyanaz, csak hamvasabban: Patrícius Katinka, 2016, Tokaj A kedvenc hegyaljai késői szüretünk új évjárata jelent meg a piacon – természetesen muszáj volt Folyt.→ 2017.12.19.Flavor.hu
Óda egy száraz szamorodnihoz A ritkán kóstolható szerencsi Chateau Cloche 2008-as száraz szamorodnija olyan hatással volt ránk, hogy nem Folyt.→ 2017.12.19.Flavor.hu
Tokaj Hétszőlő 1cru 5 puttonyos aszú, 2013 A Koccints Aszúval-kampányban részt venni isteni feladat: a Flavorben kedd délben “kellett” egy dűlőválogatott tokaji Folyt.→ 2017.12.18.Flavor.hu