Tóth Ferenc Bikavér Superior, 2013, Eger
A pincészet első superior bikavérje gyönyörű lett – de miért lepődünk meg újra és újra, hogy Tóth Ferenc borai ilyen jók? Így kóstoltuk a Flavor-ben Folyt.→
A pincészet első superior bikavérje gyönyörű lett – de miért lepődünk meg újra és újra, hogy Tóth Ferenc borai ilyen jók? Így kóstoltuk a Flavor-ben Folyt.→
Telivér kékfrankos a Szarkás-tetőről: a Gróf Buttler 2015-ös Kékfrankosába nem is kortyoltunk, hanem haraptunk. Így kóstoltuk 2017.05.09-én a Flavor adásában a Trend FM-en. Folyt.→
A Folly Arborétum legfrissebb Borókája igazi játszós bor: így kóstoltuk a Flavor adásában a Trend FM-en, 2017.05.09.-én. Folyt.→
Piacot már több vendéglátóhely csinál, ám olyat, ahol a konyha abból dolgozik, amit árulnak, nem sokan. A Paul Bocuse-féle koncepcióról a Czakó kert szakmai vezetőjével Folyt.→
A tavalyi felfedezettünk végre megnyitotta a szezont és van újra fagyi a Czakóban! De mi az a Czakó kert? A helyről és a fagylaltokról Jászai Folyt.→
A szitkozódáson túl vannak még módszerek – a legjobbakat egy méhészcsalád sarja, Vajjon Csilla, a Kőteleki Kaptár egyik tulajdonosa osztotta meg velünk a Flavor-ben, a Folyt.→
A méhek csodálatosak! És egy kicsit gusztustalanok is. Meg néha perverzek. Minden, amit tudni akartál a kaptár homályában zajló dolgokról – és még az is, Folyt.→
Meghallgatják reggel az eligazítást, hogy “ma csak az akácra megyünk, aki bemegy a lucernásba, azt lefokozom”? Tényleg, hogy lesz egy fajta a fajtaméz? A Kőteleki Folyt.→
Ha bekristályosodik, akkor hamis? A fenét, csak ilyen fajta! Hogy mitől csinálja és mit kezdj vele, ha nem tetszik az állaga, azt Vajjon Csilla, a Folyt.→
Bár szakácskönyvek nem, azért tárgyi emlékek fennmaradtak a több száz évvel ez előtti magyar ízekről. Adjunk hálát a haladásnak! Saly Noémi gasztrotörténésszel, a Magyar Kereskedelmi Folyt.→