Strandbüfélánc a Balcsin: nyitnak a Pavilonok!
Az mégsem járja, hogy Dél-Balatonon dél-amerikai hekket eszünk! Bezerics Dániel (Paletta Keszthely, Paletta Boglár, KisHableány, Télikert) úgy felhúzta magát ezen a tényen, hogy idén elindítja Folyt.→
Az mégsem járja, hogy Dél-Balatonon dél-amerikai hekket eszünk! Bezerics Dániel (Paletta Keszthely, Paletta Boglár, KisHableány, Télikert) úgy felhúzta magát ezen a tényen, hogy idén elindítja Folyt.→
Tavaly robbant be a köztudatba az első balatoni “regionális termék”, most pedig már a körmünket rágva várjuk az új évjáratot. Hogy mi az a Balatonbor Folyt.→
Bezerics Dani (Bezerics Borház, Paletta Keszthely, Paletta Boglár, Kishableány, Télikert, stb.) úgy döntött, hogy idén megreformálja a balatoni strandbüfék kínálatát. A Pulled Ponty csak az Folyt.→
Lassan két hetes a Budapest Makery, a világ első DIY étterme. Lendvai Ádám tulajdonos és ötletgazda mesélte el, hogy miben különbözik a főzőiskoláktól. Is. Meg Folyt.→
Mindenki nagyban hegyezi az érzékszerveit a Kárpátokon innen és túl: péntektől vasárnapig tart az egyik leghangulatosabb közép-európai “wine show”. Az idei VinCE felhozataláról és kulisszatitkairól Folyt.→
Illetve a fermentációs séfje, és a VinCE Budapesten kóstoltat is! Hogy éppen mit savanyított és hogyan, az csak a helyszínen derül ki, de hogy ez Folyt.→
Egy román pincészet kiállított a VinCÉn, egy Master of Wine ott rájuk kattant és hipp-hopp, a Novac ott volt Katalin és Vilmos herceg esküvőjén. Hallgassátok Folyt.→
A spanyol, (azaz már chile-i és amerikai területekkel és pincével) is rendelkező nagyágyú, Miguel Torres majd’ egy évtizednyi könyörgés után Budapestre jön – majdnem egy Folyt.→
Trónkövetelője akadt a sauvignon blanc-nak? A Mérész Sándor Projekt első darabját, a Zöldveltelinit 2017.03.07-én kóstoltuk a Flavorben, a Trend FM-en. Folyt.→
Mit tud egy nagy pincészet nagy bora? A Kővilla CS-t 2017.03.07-én kóstoltuk a Trend Fm-en, a Flavor-ben. Folyt.→