Instant ünnep egyetlen pohártól – ezért koccints aszúval!
Az aszú az a bor, amit még az is ismer, aki soha életében nem ivott egy kortyot sem. Méltán rajong is érte mindenki, ám nem Folyt.→
Az aszú az a bor, amit még az is ismer, aki soha életében nem ivott egy kortyot sem. Méltán rajong is érte mindenki, ám nem Folyt.→
Lehet ellenállni egy adventi jótékonysági felhívásnak, ami ezzel a megszólítással kezdődik? Ugye, hogy nem. A legjobb stílusú budapesti kraft-főzde, a Mad Scientist karácsonyi gyűjtést szervez Folyt.→
Dubicz-cal, sőt, inkább tágabb körrel, a Mátrával kezdjük. 2017 első borát most kóstoljuk a rovatban és ez nem véletlen: hiába kerültek palackba már szeptember legelejére Folyt.→
A szakmai konferenciák 90 százalékban a smúzolásról szólnak: a maradék 10% a pogácsa minősége feletti lamentálással telik – mondatja velünk az évtizedes tapasztalat. Ehhez képest Folyt.→
Pár napja szűk, de annál lelkesebb körben mutatta be a St.Andrea pincészet a legújabb évjáratú borait, köztük a 2013-as Merengő Bikavér Grand Superiort és a Folyt.→
A fehérvári DiVino nyitását jó ideje várjuk: a kecskeméti egységgel egyidőben harangozták be a vadiúj vidéki borbárt. Aztán elmúlt a nyár: azon nem is csodálkoztunk, Folyt.→
Borjour Miki A hagyományos, korlátlan sétáló kóstolónkon 8 borászat mutatja be a legszebb téli tételeit, közben pedig megpróbáljuk megdönteni a tavalyi rekordunkat, amikor a vendégek Folyt.→
A napokban lett 25 éves a Pajzos, Tokaj-Hegyalja egyik kiemelkedő pincéje. Ez azért is nagy szó, mert a mostanában ünnepelt jubileumok között ez számít a Folyt.→
A Darázskő a gyönyörű nevét a dűlőben lépten-nyomon előbukkanó vulkáni tufa-darabokról kapta, amit a helyiek a lukacsos szerkezete miatt a darázsfészekhez hasonlítottak – nem is Folyt.→
Tényleg eljött a perc, hogy a vörösborokat kívánja a szervezetünk: a Borjour segít kiválasztani a legszebb ünnepi vörösöket, Villány bemutatja a legjobb Franc-okat, vasárnap pedig Folyt.→