Szárnyra kél a DUCK YOU, az ország első kacsa-food truckja
Hétvégén, május 8-9-én Budapesten nyit ki először a DUCK YOU by Gléda, becenevén az Útszéli Kacsa. A professzionális kialakítású food truckban csak kacsából készülnek a Folyt.→
Hétvégén, május 8-9-én Budapesten nyit ki először a DUCK YOU by Gléda, becenevén az Útszéli Kacsa. A professzionális kialakítású food truckban csak kacsából készülnek a Folyt.→
Talán három hete lehetett, hogy idén először lódultam a kucsmák nyomába: legbelül tudtam, hogy nagyon elsietem, de nem bírtam tovább – és különben is, minden Folyt.→
Ti is ismertek olyan – általában “nehézcsontú” – férfit, aki december közepén is térdnadrágban és vicces feliratos pólóban jár, mindenki hidegrázására? Társadalmi nyomásra néha szuszogva Folyt.→
Az Erős Pistás Szaloncukor egyszerűen mindenkinek kell. Még akkor is, ha nem túl jó – pedig akár az is lehetne. A lényeg, hogy van, és Folyt.→
A Kés-Villa-Buda összefogás hiánypótló művet alkotott: visszatérő nagy baja mindenkinek, hogy hová vigye a külföldi ismerőseit, ha “igazi” magyar konyhát” szeretne mutatni. Nos, most megszületett: Folyt.→
A Flavor első clickbait* címét és egyben az első vendégposztját olvashatjátok: egyik sem volt tervezett, de olyan remek melasz kekszet találtunk az egyik országos cimboránk Folyt.→
Csak a bogyók tehetnek arról, hogy nem halunk meg novemberben. Jön a reggeli és délutáni sötét, jönnek a vízszintes, 2 fokos esők – mi meg Folyt.→
A mustméz gyakorlatilag sűrű méz állagúra főzött tiszta must, azaz szőlőlé. Eddig magyar szó nem is nagyon létezett rá, mert a must máshová el nem Folyt.→
Be kell vallanunk, soha nem néztük meg, hogy hol mennyi a tojás ára. Most sokan (talán jogosan) megköpködnek majd, de a normális heti bevásárlás más Folyt.→
A sós medvecukor az egyik legmegosztóbb dolog, amit valaha kóstoltunk. Az íze elsősorban bizarr. Normális, a gasztronómia világában használatos szavakkal nehéz is leírni, hiszen az Folyt.→