Majdnem minden jó recept úgy kezdődik, hogy löttyints némi olivaolajat a serpenyőbe és dobj rá egy kis vajat. A hirtelen felindulásból elkövetett főzések közben viszont Folyt.→
A Gastro-Hack csapata inkább főzős utazó cirkusznak definiálja magát, mint profi catering-stábnak. Az alapcsapat minden tagja korábban is befutott gasztroarcnak számított, de a baráti kört Folyt.→
Így csinál, ha pisztergálod a céklatinórut: nemcsak kékül-zöldül-feketedik, de még a kezedet is összefogja. Cserébe megéri legyőzni a félelmeket, mert finom. (És még egy pohár Folyt.→
Nincs abban semmi ciki, ha valaki bodzaszörp-szűz. Íme a tuti recept lépésről lépésre: Szúrj ki egy virágzó bodzabokrot az út mellett. Jó messze, ahol már Folyt.→
Remek paparazzifotókat lőttünk piacozás közben: Kiss Szabolcs tejcsapolás közben megmutatta, hogy mi lapul a mezítlábas vevők elől gondosan letakart ládákban a városmajori templom előtti piacon. Folyt.→