Bökjél egyet Széll Tamásra!

Kezd felforrósodni a levegő a Bocuse d’Or-ra készülődők körül, hiszen a lyoni döntőig már két hónap sincs hátra. Amint azt minden foody jól tudja (már aki nem élt ebben az évben egy kő alatt), az európai döntőt Széll Tamás nyerte meg, tehát ő képviseli Magyarországot a 2017-es Bocuse d’Or-on.

A plakátszavazás a szakácsvilágbajnokság egyik legjobb közönséghergelő eseménye: ezt 2013-ban és 2015-ben is Magyarország nyerte és a mezőnyt elnézve most is komoly esélyünk van rá. Az idei plakátot a Network 360 készítette, az art director Ruszthy Dávid, a fotós pedig Sárosi Zoltán volt. A szavazás teljesen nyílt, bárki regisztráció nélkül leadhatja a voksát a kedvencére ITT, a Posters Votes gombra kattintva.

A 23 induló körül szerintünk a magyaron kívül talán csak a finnben és a kanadaiban van némi kraft, a többi meglehetősen vérszegény, úgyhogy hajrá, szavazzon mindenki! Nehogy már egy ausztrál krokodil lealázza Széll Tamás bugyinedvesítős fotóját!

Ha pedig akkora fan vagy, hogy nem csak lélekben szeretnél a magyar csapattal lenni, akkor ebből az oktatóvideóból ellesheted, hogy mit művel Széll Tamás mostanában egy Bresse-i csirkével minden nap legalább egyszer, boszorkányos gyorsasággal.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A szerzőről


A kóstolás önismereti folyamat: nekem útközben derült ki, hogy igen költséges az ízlésem. Kényszeres vonzódást érzek az apró, fura dolgokhoz, a mezőgazdasági gépekhez (csak annyit mondok: terpesztraktor) és az erdőkhöz. A bor és a kaja szenvedély, a konyha kikapcsolódás. És MINDENBE teszek babérlevelet!