Újra főz a Gléda, de méghozzá hogyan!
Az óbudai GLÉDA vendéglő tulajdonosai rengeteg sorstársukhoz hasonlóan bezárni kényszerültek az éttermüket és hónapok óta a túlélésért küzdenek. Régi barátjuk, az ANZIL Hungarian Restaurant &Deli-t Folyt.→
Az óbudai GLÉDA vendéglő tulajdonosai rengeteg sorstársukhoz hasonlóan bezárni kényszerültek az éttermüket és hónapok óta a túlélésért küzdenek. Régi barátjuk, az ANZIL Hungarian Restaurant &Deli-t Folyt.→
A badacsonyi Borbély Tamás nyerte el a Magyar Bor Akadémia díját, amire nagyon rossz nyelvek szerint egészen addig jelölnek valakit, amíg meg nem kapja. Tamás Folyt.→
Aranyérmet nyert a 2018-as Söptei Varázslat olaszrizling Burdeaux-ban, a Challenge International du Vin-en. Hogy érzékeltessünk, hogy ez mekkor hír: a világ legrangosabb és legnagyobb múltra Folyt.→
A sommelier házibajnokság nevezője bárki lehet, aki szereti a spanyol borokat, képes ügyesen felbontani egy palackot és szervírozni a bort, de legalább olyan fontos, hogy Folyt.→
Március 6-án, pénteken lesz az ezévi esedékes Bikavér Párbaj a szekszárdi borvidék, az egri borvidék és a Borjour koprodukciójában a Stefánia Palotában. Idén – ha Folyt.→
A Magyar Bor Nagydíj lehet egy plecsni a sok közül, de egy fokkal talán hitelesebb a többinél: a listáját ugyanis a Borszakírók Köre állítja össze, Folyt.→
A MONYO a legújabb téli sörét a klímaváltozás elleni küzdelemnek dedikálta: minden eladott pohár és korsó Snowman Selfie IPA után ültetnek egy fát! Bővebben: a Folyt.→
Szó szerint a normál üzletmenetben eddig is azt csinálta, de most a Vörös Balaton ötödik alkalommal megrendezett kóstolóján a borászok a kékfrankos előretörését jósolták a Folyt.→
Dubicz-cal, sőt, inkább tágabb körrel, a Mátrával kezdjük. 2017 első borát most kóstoljuk a rovatban és ez nem véletlen: hiába kerültek palackba már szeptember legelejére Folyt.→
A Darázskő a gyönyörű nevét a dűlőben lépten-nyomon előbukkanó vulkáni tufa-darabokról kapta, amit a helyiek a lukacsos szerkezete miatt a darázsfészekhez hasonlítottak – nem is Folyt.→