Ezt nem illik – Hertzka Csicsóka 2016, Balatoncsicsó
Csicsóka-tiprás következik: premier előtt jó sokkal nem illdomos írni egy borról, mert még nem hogy alakulhat, de még a borász is alakíthatja, ha szeretné. A Hertzka Folyt.→
Csicsóka-tiprás következik: premier előtt jó sokkal nem illdomos írni egy borról, mert még nem hogy alakulhat, de még a borász is alakíthatja, ha szeretné. A Hertzka Folyt.→
Pántlika Cabernet Sauvignon 2013, Balaton-felvidék, Dörgicse – így hangzik a teljes, hivatalos neve annak a vörösbornak, amit a saját előítéleteink miatt még mindig félve vettünk Folyt.→
Káli Balázs bora is bizonyítja: a deres hajnalokkal egyáltalán nincs vége az olaszrizling-szezonnak! Az olaszrizlingért lelkesedünk már néhányszor – na jó, annyiszor, hogy egy időre Folyt.→
A Lingó Pince rajnai rizlingjére muszáj volt lecsapni, ugyanis a rajnai rizling nagy kedvencünk. Ok, lassan azt kezdjük el számolni, hogy mi nem az, de Folyt.→
A Nyolcas és fia Kékfrankos 2014-es évjáratát eredetileg rossz sorba tettük be. Illetve mégsem. Könnyű, gyümölcsbomba vörösborokat kerestünk az őszre, amikor már váltana az ember Folyt.→
A MAD Goat Beer olyan régóta adta volna magát, hogy azon csodálkozunk: csak most, a Budapest Borfesztiválon jelent meg a szelfiken, de még az Első Folyt.→
A Varsányi Sauvignon Blanc Grand Selection 2016, Verpelét, Eger sehogy nem fér ki a címsorba, pedig megérdemelné, hogy a teljes nevén emlegessük. És nem csak Folyt.→
A Piros egy shirazból készült, siller típusú balatoni szakállas bor. Ezek közül a szakállas szorul külön magyarázatra: Bezerics Dani az édesapja nyomdokaiba lépve a Szexi Folyt.→
Az Agyaglik olaszrizling sok mindent helyretett bennünk. Először is adott volt, hogy imádjuk az olaszrizlinget. Másodszor: hogy nem nagyon értjük a hordósokat. Nem azt mondjuk, Folyt.→
A Bősz Adrián Bikavér szekszárdi. Hiába szerepel kétszer a címben, sulykolni kell, hiszen vannak az egri bikavérek és vannak a szekszárdiak. Óriási a különbség köztük, Folyt.→