Vértes Pinot Noir 2015, Etyek
Odavagyunk az etyeki pinókért: a Magnumra készülve megnéztük, hogy milyen lett Vértes Vilmosé egy meleg évjáratban. Hallgassátok meg, hogy kóstoltuk a Flavorben a Trend FM-en Folyt.→
Odavagyunk az etyeki pinókért: a Magnumra készülve megnéztük, hogy milyen lett Vértes Vilmosé egy meleg évjáratban. Hallgassátok meg, hogy kóstoltuk a Flavorben a Trend FM-en Folyt.→
A Hello Hal jó időben van éppen jó helyen. Az Aranyszalagos akasztói sziki ponty keltette jófajta hisztéria óta egyre többen vadásszák a hazai halakat az Folyt.→
Nekrológokban nem vagyunk jók. Nem is szeretnénk. Most még erre sem tudunk mit mondani, minthogy ez így nagyon nincs rendben. Gyakorlatilag ő honosította meg a Folyt.→
200 pincészet, alsó hangon 700 bor – mindezt a bevállalósabbaknak 6 óra alatt… így futnánk neki mi! De nem lesz rá érkezésünk, hiszen mi szervezzük Folyt.→
Miért írjuk rövid i-vel? Mi a nátha az a ZéVé?! Miért rögtön trilógia? A megfejtést hallgasd meg: mindent elárultunk a Flavor-ben, a Trend FM-en! (2017.01.31.) Folyt.→
Mit villant ifj. Kamocsay Ákos, amikor örömbort készít? Ezt kóstoltuk a vízjeles címkéken túl 2017.01.31.-én a Flavor-ben, a Trend FM-en. Folyt.→
Ez a bor az egyik nagy kattanásunk mostanában: a 2017-es Borjour Magnumra készülve így kóstoltuk a Flavor adásában, a Trend FM-en, 2017.01.31.-én. Hogy pár hete Folyt.→
Miért készít ma valaki szólóban, azaz szingli Traminit? És milyen lesz, ha Kiss Attila, a Mátra egyik friss sztárja csinálja? Ezt kóstoltuk ki belőle a Folyt.→
Van ez a bizonyos bevallott, de nem kezelt nehézgép-fétisünk: innentől nem kell magyarázni, hogy mit kerestünk hétvégén az Agromash Expon (kombájnok! lánctalpak! lánctalpas kombájnok!). Azon Folyt.→
Sört kóstolni nem sokkal könnyebb, mint bort, már ha komolyan veszi az ember. Ezt persze nem azokra az alkalmakra értjük, amikor 32 fok van árnyékban Folyt.→