Alkoholtartalmú videók a reggeli kávéhoz

Bor
boros és sörös villám videók

Villám-borhűtés és villám-sörvivás: a pár perces DIY-videók függőséget okozhatnak, akkor is, ha az egymillióból egy érdekes, az összes többitől a vakarózás jön ránk. Sajnos megvan az a tulajdonságuk, hogy kényszeres lesz tőle az ember: csak azért is végignézed, mert csak 3 perc és hátha lesz benne valami jó is.

Az első találatunkban mindkettő megvan: az eleje idegesítő (a zugivás nem vicces!) és különben is igyon sört szívószállal az, akinek két anyja van, de a papírtörölközős trükk tényleg működik, a borospalack-csomagolás jó ötlet, pláne ha nyaralásról hurcolsz haza néhány palackot (bár mi speciel a nyomtató toner pufizacskóját használjuk erre), a kulcsot pedig ki fogjuk próbálni és beszámolunk róla, hogy csak a gusztustalan, csikorgós műanyagból készült dugókkal működik-e vagy a rendes parafát is kihúzza. A jégbe fagyasztott rózsaszirmot nem kommentálnánk: csak képzeljétek el, amikor elolvad és takonnyá válik a pezsgősvödörben.

A másik viszont az igazi, őszinte varacskos-kategória, amin tényleg tudtunk röhögni. Kipróbálni már nem fogjuk, mert sajnos elmúltunk 16 évesek, de a célközönségnek most szólunk: jövő szerdától itt a VOLT fesztivál, ideje edzeni!