Szeretnél egy palack 2009-es Merengőt? Csak buliznod kell érte!

Bor
A Borjour Halloween jelmezversenyén Merengő a fődíj

A szombati Borjour Halloweenre több, mint ajánlott beöltözni: ez az a kóstoló, ahol a normális ruhában érkezők vannak kisebbségben. A Halloweenen a borászok is jelmezbe bújnak – sokukat csak a molinókról és a boraikról lehet beazonosítani, a vendégekről nem is beszélve: igen erős hangulatot teremt, amikor egy igen vidám zombihadsereg szürcsölgeti a felvonultatott tételeket.

Ha még nincs ötleted, ajánlottunk néhány pár perces megoldást, de ha még egy lepedőért sem lesz időd hazaugrani a buli előtt, akkor se keseredj el: a helyszínen profi sminkes segít átalakulni a helyzethez illően!

Az este legjobb jelmezének különdíját maguk a kiállító borászok szavazzák meg: a nyertes egy 2009-es St. Andrea Merengő Bikavér Superiorral lesz gazdagabb!
Már csak ezért is érdemes minden borászat asztalához elzarándokolni az Otthonkában szombat este: a zsűritagok, azaz a kiállítók névsora a következő: az Anonym Pince (Etyek), a Maul Pincészet (Villány), az Osztrák Bor-Ászok Webáruház  (Austrianwines), a Porgányi Pincészet (Tokaj), a Szent Gaál (Szekszárd), a Tokajicum (Tokaj), a Varsányi Pincészet (Eger), a Vesztergombi Pince (Szekszárd) és a Vojtek Pincészet (Villány). 

Mikor: október 28., 18.00-22:30
Hol: Otthonka, VIII., Szentkirályi utca 23.
Részletek: a belépő 6000 Ft, ami tartalmazza a korlátlan kóstolót a kiállítóktól és egy palack választott bort, amely elvihető. Jelentkezés az info@borjour.hu-n.
A rendezvény eventje: a Borjour Halloween FB-eseményén