Kakukktojáskeresés a Vesztergombinál egy karton rozéért!

Bor
Kakukktojás a '17-es Vesztergombi-rozék között

Kakukktojás alert! A 2017-es évjárat legvigyorgósabb újbor-kampányába futottunk bele a Vesztergombi pincészet Facebook-oldalán.

A remek szekszárdi pincészet lepalackozta a 2017-es rozéját, méghozzá püspöklila csavarzárral. Ám az ezernyi palack közé elrejtettek hármat, ami nem lila, hanem hirtelenzöld: aki bárhol, bármelyik polcon megtalálja a három kakukktojás-palack valamelyikét és visszajuttatja nekik (hangsúlyozottan üres állapotban :), annak küldenek cserébe egy teli kartont, azaz 6 palack rozét!

Nem is kérdés, hogy ezt a rozét fogjuk a legjobban keresni: a Vesztergombi Pincészet eleve nagy kedvencünk – a csúcsboraik közül általában gyötrelmesen nehezen döntjük el, hogy a Turult vagy a Csaba Cuvée-t szeretjük-e jobban, de a magyar syrah-kra (ami náluk Shiraz) is miattuk kattantunk rá sok-sok éve.
Arról nem is beszélve, hogy minden évben Vesztergombi Csaba szettjét várjuk a legjobban a Borjour Halloween-en, bár mindig azzal ijesztget minket előtte, hogy természetesen zombi lesz, hiszen ehhez közvetlenül a szüret után álló borászként be sem kell öltöznie…

Szóval túrjátok át alaposan a polcokat, ha rozét vásároltok a közeljövőben!