Tageld magad – Ha nem posztolod, meg sem történt!

Mára a legpuhányabbak is kipihenték az ország legnagyobb borkóstolóját, a Borjour Magnumot, amit szombaton rendeztünk a Millenáris B csarnokában. A közel 200 kiállító, több, mint 700 borát az eddigi visszajelzések szerint senki nem tudta végigkóstolni, de nem is ez volt a cél: hanem hogy mindenki találjon néhány új kedvencet és közben nagyon jól érezze magát.

Az önfényezés leghalványabb esélyét is elkerülve ki merjük jelenteni, hogy ez sikerült: a teltházas buliban dolgozva szinte csak mosolygós arcokat láttunk – aki nem mosolygott éppen, annak pohár volt a szájánál. Most pedig feltöltöttük a Borjour Facebook-oldalára a hivatalos képeket, úgyhogy indulhat a tagelés! 293 van belőlük, úgyhogy nagy eséllyel megtalálod magad és a barátaidat – jelöld be magatokat és oszd meg a világgal, hogy milyen szépek és vidámak voltatok a 2017-es Borjour Magnumon!

A mi friss felfedezettjeink közül hármat már újrakóstoltuk kedden a Trend FM-en, a Flavor adásában: a linkelt posztokban a meg is hallgathatjátok, hogy mit gondoltunk a Sobol pince Rajnaijáról, a Sabar Kéknyelűjéről és a Grál borpince új Pelzberg kékfrankosáról.