Latest
News
Mutass ennél fenszibb karfiolt!
A karfiol minden, csak nem szexi. Főzés közben büdös, durvábban puffaszt, mint a legendás bab, és olyan menzaíze van, hogy még a legmegszállottabb gasztrobloggerek is Folyt.→
Az ujjazáskor ment el a kedvem az egésztől
Most jött szembe velünk Paul Bocuse Facebook-oldalán egy lenyűgöző videó arról, hogy mit csinálj, ha egy egész szárnyas kerül eléd és meg kell vele küzdeni. Folyt.→
Így ejtsd el a csipkebogyót!
– Mit adott nekünk az ősz? – Csipkebogyót! – Na jó. De a csipkebogyón kívül még mit adott nekünk az ősz? – A kökényt! – Folyt.→
Humán napóra Vácon
Mocsok cuki és szórakoztató dologra bukkantunk a váci komptól néhány lépésre: a virágágyás közepén lévő napóra emberrel működik. Csak rá kell állni a megfelelő dátumvonalra Folyt.→
Csak a szerelem…, Kings of Leon: WALLS
Nem feltételül rossz az, ami szoft, kivéve, ha ahhoz hasonlítjuk, ami nem az… Így van ez a pornóval és a Kings of Leon zenéjével is. Folyt.→
Hoztak már zavarba tésztával? – Na’Pasta Bistro
Nincs olyan ember, aki ne szeretne tésztát enni, csak van, akit a lelkiismeret-furdalás megakadályoz benne. Vagy a sznobéria. Vagy a gluténérzékenység. Ezt ismerte fel Baji Folyt.→
A Páva utcában megnyílt a Balaton nagykövetsége – Paletta Bp.
A Paletta Budapest Bezerics Dániel legújabb, kifejezetten téli dobása: cél, hogy a Balatonon (Keszthelyen, Balatonbogláron és mindenhol, ahol Pulled Pontyba akadhat az ember) megszokott stílust Folyt.→
Napfény helyett csoki!
A BerryBon nem csak elit kategóriás minőségű, fair trade, fenntartható, és finom, hanem még vitaminos is. Gyanúsan hangzik, ugye? Kicsit úgy, mint a gyerekeknek szóló Folyt.→
Miért nyeled félre az édes borokat?
A Holdvölgy minapi, “Zétától zétáig” kóstolóján majdnem belefulladtam a 2011-es Signature-be. Azon túl hogy nagyon kínos egy harminc fős társaságban egy borász stand-upja közben hangosan Folyt.→