Csiccsencs be fagyitól! – Leteszteltük a boros icepopokat
“Boros icepop? Négyet kérek!” A borral ( vagy épp pálinkával) készült fagyik nem új találmányok, de valamiért eddig nem terjedtek el. A valamiért sok mindent Folyt.→
“Boros icepop? Négyet kérek!” A borral ( vagy épp pálinkával) készült fagyik nem új találmányok, de valamiért eddig nem terjedtek el. A valamiért sok mindent Folyt.→
A házi gyöngyöző kihagyhatatlannak tűnt: a gyanús csinálmányok a megszállottságig izgatnak minket, amíg ki nem próbáljuk őket. A berhelés nagymesterei kezdünk lenni, ha pancsolásról van Folyt.→
Elvtelenül rajongunk az olaszrizlingért. Ezzel kell kezdeni a posztot, különben nem éreznénk jól magunkat a bőrünkben. A Sabar Olaszrizling 2015-ös kiadása viszont olyan bor, amit Folyt.→
Amikor megbeszéltük, hogy én moderálom a Bor, Mámor, Bénye nyitókóstoló borászbemutatkozásait, azt azért nem gondoltam volna, hogy az interjúk után egy órával a világ egyik Folyt.→
DiVino nyílik Kecskeméten és Székesfehérváron – gyakorlatilag a szüretre. A legnépszerűbb borbár-lánc a fiatal magyar borász generáció boraira alapozza a kínálatát: mondván: aki Juniboros, velünk Folyt.→
A Maul Lator buja, nagy villányi franc. Nem ment el az eszünk teljesen: van az a nyári éjszaka, amikor ilyen kell és nem a csobogva Folyt.→
Mi aztán tényleg nem csak nézegetni szoktuk a palackokat, de nagyon úgy tűnik: csomagolós hetünk lesz. A Kreatív 9. alkalommal rendezte meg a termékcsomagolási versenyét Folyt.→
A Bujdosó Cirkáló rizling a javából: a pincészet középmezőnyében, a “hajós borok” sorozatban feszít. Olasz és rajnai házasítás – dél-balatoni viszonylatban tehát kötelező kör. (Az Folyt.→
Káli Balázs boraihoz terveztetett új címkét a Bortársaság: a pince arculatát szerették volna jobban a borok stílusához és a piachoz igazítani. A régi címkéket Nemes Folyt.→
A Kerekes Hárslevelű 2015-ös évjárata rendet csap: régóta megy a vita, hogy mi legyen a Mátra fő fajtája, de a hárslevelű újra és újra befutónak Folyt.→