Bárki bármit állít: a lekvárfőzés nincs meg két óra alatt
Úgy terveztük, hogy idén kimarad a lekvárfőzés, de úgy hozta a sors, hogy nem tudtunk elugrani előle. Jó sok pepecs, még akkor is, ha az Folyt.→
Úgy terveztük, hogy idén kimarad a lekvárfőzés, de úgy hozta a sors, hogy nem tudtunk elugrani előle. Jó sok pepecs, még akkor is, ha az Folyt.→
nem is szeretjük a KFC-t. Azt hagyján, hogy gyorsétterem, de ráadásul csirke, méghozzá az igazi, ipari fajtából. Szóval eszünkbe sem jutna népszerűsíteni, ha nem rágnánk Folyt.→
A parmezán, hivatalosan Parmigiano Reggiano mindenbe kell. Még a madártejbe is. Nem véletlen, hogy ekkora tömegben hamisítják: a fűszerként használt eredettvédett olasz keménysajt elképesztő mennyiségű Folyt.→
Aki nem követi Dragomán György Facebook-oldalát, az (a legfrissebb írásain kívül) elképesztő gasztrotippekről marad le. Ma reggel éppen a karácsonyra szánt vaníliakivonat receptjét osztotta meg, Folyt.→
Kínunkban feltaláltuk a zöld víz fogalmát: ilyen időben akkor sem lehet elég vizet inni, ha az ember a keze ügyébe készíti a kancsót, direkt emlékeztetőket Folyt.→
Nem az a fajta szmóker, amelyiknek vörös a szeme és ostobán vigyorog, hanem egy vashordó, ami 4-14 órán át füstölög és közben a világ legjobb Folyt.→
A kenyér név újra szép lesz: június 22-én életbe lép az új szabályozás, ami szigorítja, hogy az egyes kenyerek milyen arányban tartalmazzanak olyan összetevőket, amikkel Folyt.→
A párizsi a virslivel, krinolinnal, szafalédéval együtt pont abba a lenézett körbe tartozik, amit mindenki eszik, csak nem vallja be. Na jó, a vegánok talán Folyt.→
A hód és a vidra régóta izgat minket. Amióta viszont Saly Noémi gasztrotörténész a rádióműsorunkban, a Trend FM-en újra felhozta őket, csak az alkalomra vártunk. Folyt.→
A Jó éjszakát, Mád! a legpörgősebb tokaj-hegyaljai falu fesztiválja – azért nem írunk több szuperlatívuszt, mert a környéken válogatni kell a kedvencek közt – ld. Folyt.→