Zöldborsó a fülétől a farkáig
Múlt héten kacsintott ránk először zöldborsó a zöldségesnél: nyilván nem is bírtuk ki, hogy ne vegyünk két marékkal. Májusi szokás szerint nem is bírta ki Folyt.→
Múlt héten kacsintott ránk először zöldborsó a zöldségesnél: nyilván nem is bírtuk ki, hogy ne vegyünk két marékkal. Májusi szokás szerint nem is bírta ki Folyt.→
Akit mostanában a Fertő-tó környékére sodor a szél, az a következőket fogja látni: a határ túloldalán lévő falvak minden második háza előtt áll egy asztalka, Folyt.→
Olyan desszertbe botlottunk bele a Balatoni Gasztrotérkép minapi bemutatóján, hogy azonnal odalettünk tőle: a köveskáli Kővirág Étel-Ital-Ágy összeszedett néhány nagyobb követ, kifőzték-kisütötték őket, hogy fertőtlenítsék, Folyt.→
Azzal a pár hellyel, amit mindenki fejből ismer, pont az a baj, hogy túl jók és mindenki fejből ismeri őket: nem lehet csak úgy beesni Folyt.→
Amíg sokaknak a sör-virsli a kötelező kör május 1-én, addig nekünk a Duna árterében caplatás. (Tudjuk, furcsa, de legalább nem ártunk vele senkinek.) Ilyenkor jelenik Folyt.→
Te aztán tudod, a nyelved nem hazudik: már messziről vágod, hogy jó egy fagylalt vagy nem, ugye? Hát nem. A felhabosított, bizarr színű szörnyekről eleve Folyt.→
Amióta a haltöpörtyű streetfood-fogássá nőtte ki magát, az is halat eszik és süt, aki korábban maximum az akvárium guppijait ismerte közelről – és ez így Folyt.→
Mert hogy nem eszünk, az tény: gondoljunk csak az örökzöld decemberi halfogyasztási statisztikákra. Egészséges életmód ide, Pulled Ponty oda, egy átlagos magyar csak akkor eszik Folyt.→
Bezerics Dani (Kishableány, Paletta, Télikert) strandbüfét nyit Keszthelyen: ez már önmagában fel fogja kavarni az iszapot. A hétvégén pedig megkóstoltuk a fő fogást, a Pulled Folyt.→
A turbolya az a divatfűszer, ami még szexinek számít (ellentétben szegény büdös medvehagymával). A csúcsgasztromóniában már pár éve használják: tavaly, azaz 2016-ban a Bocuse D’Or Folyt.→